Det fedmekirurgiske, sundhedsfaglige personale

FitForMe er dedikeret til at hjælpe patienter efter fedmekirurgi samt de sundhedsfaglige folk der er involveret i behandlingen. Vi bestræber os på at finde løsninger til fedmekirurgiske patienter, til at hjælpe dem med at leve et sundt og stærkt liv med en optimal vitamin- og mineral balance efter deres operation. Disse skræddersyede kosttilskud hjælper patienten til at undgå vitamin og mineralmangler som vil være med til at reducere patientens livskvalitet og operationens succes.

FitForMe’s kosttilskud har en unik, skræddersyet sammensætning og patienten behøver kun at tage 1 kapsel om dagen. Der er udviklet forskellige kosttilskud til patienter med gastric banding og gastric sleeve (WLS Optimum), såvel som til patienter, der har gennemgået en gastric bypass, duodenal switch eller biliopancreatic diversion (WLS Forte). Patienten får på denne måde dagligt tilstrækkeligt med vitaminer og mineraler alt efter operationstypen. Da både vitaminer og mineraler er tilpasset patientens niveau, drager patienten fuld fordel af operationen, som han eller hun har gennemgået.

Kosttilskuddene fra FitForMe er udviklet i samarbejde med førende fedmekirurgiske fagfolk og forskere. Vores mål er at involvere fedmekirurgiske sundhedsfaglige fra alle discipliner (i betragtning af behandlingens tværfaglige karakter) for at optimere vores produkter. Vi vil gerne invitere til dig til at tænke og arbejde sammen med os.

Er du fedmekirurgisk sundhedsfaglig personale?

Hvis du som fedmekirurgisk sundshedsfaglig er interesseret i at modtage yderligere information om vores WLS kosttilskud, bedes du udfylde formularen for at modtage en informationspakke. Vi kan også ringe til dig på et passende tidspunkt for at besvare alle dine spørgsmål.

Udover informationspakken arrangerer vi også informationsmøder som sammen med den videnskabelige forskning er til rådighed efter anmodning.