Fedmekirurgi er
for mange mennesker en ny start

Fedmekirurgi

Næsten halvdelen af danskerne er overvægtige og knap 15% er svært overvægtige. Mange har prøvet slankekur efter slankekur for at tabe sig, men stopper imidlertid på et tidspunkt. Mennesker som ikke taber sig, men som tager på, og hvor ingen slankekur hjælper mere, har ofte kun én mulighed: fedmekirurgi. Det er en operation, som betyder at det efterfølgende kun er muligt at spise små portioner og/eller optage mindre næringsstoffer, hvorved vægttab finder sted. I 2012 fik omkring 1.300 danskere en fedmeoperation.
Læs mere:

Hvilke typer fedmekirurgi findes der?

Fedmekirurgi deles op i to, de som er restriktive dvs. at de begrænser hvor meget det er muligt at spise, og de som er restriktive og malarbsorptive som både begrænser hvor meget det er muligt at spise og hvor meget næring der optages fra kosten. Restriktive operationer er blandt andet gastric banding og gastric sleeve, restriktive og malabsorptive er blandt andet gastric bypass og duodenal switch.

Kost efter fedmekirurgi

Umiddelbart efter fedmekirurgi anbefales det i den første tid at indtage flydende mad. Så snart man skifter til fast føde, kan der kun spises små mængder. For med succes at tabe sig er der nødvendigt at livsstilen tilpasses. Det er vigtigt med tilstrækkelig motion og sunde valg, hvad angår kosten.

Udover en sund kost er det vigtigt at der dagligt tages et kosttilskud. Dette er vigtigt, idet med det reducerede kost indtag leder til at kroppen også får færre næringsstoffer. Derudover reduceres også optagelsen af næringsstoffer ved operationer som gastric bypass.

FitForMe har skræddersyet en række kosttilskud til mennesker, der har gennemgået en fedmeoperation. Har du fået et gastric band eller gastric sleeve? Så kan du vælge multivitamin WLS Optimum som tilskud til kosten. Det afhænger af din indtagelse af mejeriprodukter, om du har brug for et calciumtilskud. Når indtagelsen af mejeriprodukter er lav, kan du vælge WLS Optimum i kombination med Calcium Plus. Har du imidlertid fået en gastric bypass, duodenal switch eller biliopancreatic diversion? Så bør du vælge multivitamin WLS Forte i kombination med Calcium Plus som tilskud til kosten.

Fordele ved skræddersyede kosttilskud

FitForMe’s skræddersyede kosttilskud er målrettet til optimalt at supplere din kost efter fedmekirurgi. Den store fordel ved WLS Optimum og WLS Forte er desuden at én kapsel om dagen udgør et godt tilskud til din kost. Standard multivitaminer supplerer ikke din kost tilstrækkeligt, og du er nødt til at tage flere tilskud om dagen.

FitForMe nyhedsbrev

Vil du gerne holdes informeret om vores skræddersyede kosttilskud og andre produkter?

Vores produkter

Se det komplette sortiment af FitForMe-tilskud her.