Fedmekirurgi er
for mange mennesker en ny start

Biliopancreatic diversion

Siden 1980 er biliopancreatic diversion, også kaldet scopinaro blevet en kendt procedure. Metoden er opkaldt efter opfinderen, Dr. Nicola Scopinaro. Biliopancreatic diversion fokuserer på at formindske næringsoptagelsen.

Operationen består af forskellige trin:
Som det første bliver cirka halvdelen af maven fjernet, så man kan spise mindre. Fordi maven bliver fjernet horisontalt, forsvinder den naturlige forbindelse til tyndtarmen (pylorus). I stedet bliver der anlagt en ny kunstig forbindelse til tyndtarmen. Maven har nu kun et indhold på 100 til 150 ml. Efterfølgende bliver størstedelen af tyndtarmen lagt om. Ligesom ved en gastric bypass, bliver kosten og mavesyre, galde og bugspyt også adskilt fra hinanden ved scopinaro. Begge dele af tyndtarmen mødes i et common loop (de sidste 60 cm af tyndtarmen), hvor fordøjelsen og næringsoptagelsen finder sted.
Læs mere:

Fordele ved WLS Forte

WLS Forte vitamintilskuddene fra FitForMe er skræddersyet til at supplere din kost efter en biliopancreatic diversion. Den store fordel ved WLS Forte er desuden at én kapsel om dagen udgør et godt tilskud til din kost. Standard multivitaminer supplerer ikke din kost tilstrækkeligt, og du er nødt til at indtage flere tilskud om dagen.

Derudover er fordelen ved WLS Forte, at du ikke behøver at tygge på kapslen og at den er nem at sluge med en slurk vand på grund af den glatte overflade. Hvis ikke du bryder dig om at sluge kapslen, kan du åbne den og tage pulveret seperat. På denne måde kan du sagtens indtage indholdet med for eksempel en smule sukkerfri frugtmos.

Med WLS Forte fra FitForMe kan du nemt supplere din kost efter en biliopancreatic diversion med én kapsel om dagen.