Fedmekirurgi er
for mange mennesker en ny start

Gastric banding

Ved gastric banding bliver evnen til at spise formindsket ved hjælp af et silikonebånd som placeres rundt om mavens øverste del. Derved optræder der hurtigt en mæthedsfølelse, hvorved du spiser mindre og derigennem taber dig. Idet dette indgreb ikke involvere kirurgi og fordøjelsen sker således på normal vis.

Gastric banding placeres ved en kikkertoperation, også kaldet laparoskopi. Båndet anbringes rundt om den øverste del af maven. Båndet forsnævrer maven og fordeler den i en mindre og større del. Via en tynd slange er båndet forbundet med et lille depot, der placeres i bugvæggen eller under brystbenet. Via dette depot kan kirurgen oppuste (sprøjte i) båndet eller lade det dræne en smule. Båndet er således nemt at justere udefra.
Læs mere:

Fordele ved WLS Optimum

WLS Optimum vitamintilskuddene fra FitForMe er skræddersyet til at supplere din kost efter gastric banding. Den store fordel ved WLS Optimum er desuden at én kapsel om dagen udgør et godt tilskud til din kost. Standard multivitaminer supplerer ikke din kost tilstrækkeligt, og du er nødt til at indtage flere tilskud om dagen.

Derudover er fordelen ved WLS Optimum, at du ikke behøver at tygge på kapslen og at den er nem at sluge med en slurk vand på grund af den glatte overflade. Hvis ikke du bryder dig om at sluge kapslen, kan du åbne den og blot indtage pulveret. På denne måde kan du sagtens indtage indholdet med for eksempel en smule sukkerfri frugtmos.

Med WLS Optimum fra FitForMe kan du nemt supplere din kost efter gastric banding med én kapsel om dagen.