Fedmekirurgi er
for mange mennesker en ny start

Gastric sleeve

En gastric sleeve operation er en maveoperation, hvor en del af maven bliver fjernet. Et gastric sleeve bliver for det meste udført som en kikkertoperation, også kaldet laparoskopi.

En stor del af maven, kaldet greater curvature, bliver fjernet, hvorved der bliver et smalt stykke mave tilbage. Ved gastric sleeve operationen forbliver overgangen fra maven til tolvfingertarmen uforandret, i modsætning ved en gastric bypass-operation.

Efter operationen taber patienten i de fleste tilfælde en del af overvægten, op til 60% af overvægten. Dette sker, fordi omfanget af maven er blevet væsentligt mindre og fordi patienten i den forbindelse også lægger sin livsstil om.
Læs mere:

Fordele ved WLS Optimum

WLS Optimum vitamintilskuddene fra FitForMe er skræddersyet til at supplere din kost efter en gastric sleeve operation. Den store fordel ved WLS Optimum er desuden at én kapsel om dagen allerede udgør et godt tilskud til din kost. Standard multivitaminer supplerer ikke din kost tilstrækkeligt, og du er nødt til at indtage flere tilskud om dagen.

Derudover er fordelen ved WLS Optimum at du ikke behøver at tygge på kapslen og at den er nem at sluge med en slurk vand eller sukkerfri saftevand på grund af den glatte overflade. Hvis ikke du bryder dig om at sluge kapslen, kan du åbne den og blot indtage det løse pulver. På denne måde kan du sagtens indtage indholdet med for eksempel en smule sukkerfri frugtmos.

Med WLS Optimum fra FitForMe kan du nemt supplere din kost efter en gastric sleeve med én kapsel om dagen.