Få det meste ud
af din dag!

Vores historie

Hos FitForMe tror vi på, at vi alle er unikke og fortjener at blive behandlet unikt. Derfor tilbyder vi skræddersyede kosttilskud til de, som har gennemgået fedmekirurgi. Kosttilskud med alle vitaminer og mineraler, som er særlig afstemt i forhold til din operation, og som passer perfekt til dine behov. Vi tilbyder ligeledes support via både telefon og email til at støtte dine valg omkring kosttilskud og din nye livsstil.

Væk med standard

Alt i FitForMe’s kosttilskud er afstemt efter dine personlige behov efter operationen. Med et enkelt klik sammensætter du din drømmerejse eller vælger tøj, som passer til dig. Hvorfor accepterer vi så masseproduktion, når det kommer til vores sundhed? Standard multi-vitaminpiller er en one-size-fits-all og som derfor ikke optimalt støtter din krops behov efter fedmekirurgi, det betyder du er nød til at indtage flere forskellige kosttilskud om dagen flere gange om dagen. FitForMe har udviklet en række kosttilskud til alle, som har gennemgået fedmekirurgi. Med WLS Optimum og WLS Forte kosttilskudene fra FitForMe kan du nemt supplere din kost med én kapsel om dagen efter fedmekirurgi.

Få det meste ud af din dag!

Det er ikke kun vores skræddersyede kosttilskud, målrettet dem som har gennemgået fedmekirurgi, som afskiller os fra andre producenter af kosttilskud.

Den virkelige hemmelighed er vores indgående kendskab til din nye hverdag efter operationen og vores personlige service. Vi forstår, at meget forandres i dit liv efter fedmekirurgi. Vores service til dig er individuel, seriøs og vi giver gode professionelle råd.

Der er flere og flere mennesker over hele Europa, som oplever forskellen mellem standard multivitaminer og FitForMe’s kosttilskud. Lad dig ikke nøjes ikke med standard, gå i stedet efter at få det optimale ud af din dag. Velkommen hos FitForMe!